Uw verhaal, wij verbeelden

Plan hier uw afspraak

Bosman Media is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen/verhaal in een video. Hierbij kan naast bedrijfsvideo’s ook worden gedacht aan promotievideo’s of eventsvideo’s. Niets is voor Bosman Media onmogelijk.

Daarnaast is social media deze tijd ook essentieel. Bosman Media denkt daarom graag met u mee over het inzetten van de video. Hierbij wordt gekeken naar:

  • Optimalisatie van de marketing
  • Groter bereik
  • Doeltreffende doelgroep bereiken

Voor vragen verwijzen we u graag door naar het contactformulier.

Wie zijn wij

Bosman Media is in 2016 opgericht door Patrick Bosman. Vanuit een passie voor het produceren van video’s is uiteindelijk een onderneming ontstaan. Sindsdien realiseert Bosman Media voor zowel zakelijk als privé unieke video’s.

Voorstellen

Mijn naam is Patrick Bosman, 24 jaar en oprichter van Bosman Media.  In 2010 begon mijn passie voor het produceren van video’s, dit waren video’s van vakanties of andere bijzondere privégelegenheden. In 2012 begon ik samen met mijn vrienden (Vincent van den Akker en Jesse Dercks) met het maken van shortfilms. Het grootste succes dat we hiermee boekten was de productie van de videoclip Sweet Zoë van Juneville uit Nijmegen. Vervolgens ben ik in 2016 Bosman Media gestart.

Patrick Bosman
Patrick Bosman